Koel- en vriestechniek

 

Home | Koeltechniek

Koel- en vriestechnieken

koeltechniek-appels

Zorgvuldig bewaren

Dijksma Koudetechniek is specialist in het bewaren van land- en tuinbouwproducten en heeft kennis over bewaarklimaat per product. Of het nu gaat om winterpeen, witlofpennen of de gespecialiseerde ULO-bewaring van peren en appels. Wij weten dankzij onze expertise en ervaring als geen ander bij welk klimaat de kwaliteit van uw product het beste blijft gewaarborgd.

Dijksma-koeltechniek

Complete aanpak

Wij kunnen zowel de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding voor onze rekening nemen. Onze medewerkers bouwen de complete koelcel inclusief wanden, deuren en de installatie. Dus ook het elektronische gedeelte. Hierbij wordt professioneel werk geleverd door jarenlange ervaring. De montage wordt uiteraard conform de laatste richtlijnen uitgevoerd.

kwaliteitseisen

Kwaliteitseisen

Dijksma Koudetechniek heeft kwaliteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan, omdat die van het grootste belang zijn bij het bewaren van producten. Het is vanzelfsprekend dat de koel- of vriesinstallatie aan hoge eisen moet voldoen. Niet alleen op het gebied van veiligheid, milieu en energieverbruik, maar bedieningsgemak is minstens zo belangrijk. Om dit te waarborgen zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Kwaliteit en nauwkeurigheid bij koeltechniek

Dijksma Koudetechniek staat voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Deze twee kenmerken zijn erg belangrijk bij het bewaren van producten. Wanneer u Dijksma Koeltechniek inschakelt voor koeltechniek, bent u er zeker van dat de koel- of vriesinstallatie aan de hoogste eisen voldoet. Het gaat hier bijvoorbeeld om eisen omtrent het milieu, veiligheid en energiegebruik. Verder is het ook nog eens heel erg belangrijk dat u het ook eenvoudig kunt bedienen. Oftewel, allemaal eisen waar Dijksma Koudetechniek allemaal rekening mee houdt bij het installeren van koeltechniek.

Het beste bewaarklimaat

Waarom Dijksma Koudetechniek? Wij zorgen voor het beste bewaarklimaat voor uw producten. Vakkundig advies en preventief onderhoud van Dijksma Koudetechniek zorgt ervoor dat u minder kans heeft op storingen. Daarnaast wordt de levensduur van uw installatie ook nog eens verlengd. Wij kunnen u adviseren over onze verschillende onderhoudscontracten bij koeltechniek. Tot slot vinden wij het belangrijk om onze klanten nazorg te bieden. Onze medewerkers werken met veel zorg, toewijding en vertrouwen en gaan altijd voor het beste.

Dijksma koudetechniek

Uw specialist in koudetechniek

Dijksma Koudetechniek is al meer dan 30 jaar specialist in koel en vriestechniek in onder andere plekken als Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Urk en Zwolle. Door onze kennis en ervaring staan wij klaar met een totaaloplossing met de nieuwste duurzame technologieen. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit koeltechniek die past bij uw producten!

Koeltechniek? Dijksma!

Wij zijn uw partner voor koeltechniek. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). Dit houdt in dat onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wilt u meer weten over koeltechniek van Dijksma Koudetechniek? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een storing? Bel ons dan direct via 0527 502200. Onze monteurs lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.