Koeltechniek Dronten

 

Home | Koeltechniek | Koeltechniek Dronten

Om de kwaliteit van uw landbouwproducten te kunnen waarborgen, bent u natuurlijk op zoek naar de beste koeltechniek in Dronten. Gelukkig bent u bij Dijksma Koudetechniek uit Emmeloord op de juiste plek! Ons bedrijf heeft zich namelijk gespecialiseerd in het bewaren van land- en tuinbouwproducten. Onze experts voorzien u dan ook graag van advies. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan!

Het beste klimaat

Het klinkt misschien cliché: maar bij Dijksma Koudetechniek willen wij het liefst geen appels met peren vergelijken. Want als wij één ding zeker weten, is dat ieder landbouwproduct weer verschillend is. Of u nu winterpeen, witlof, appels of peren moet opslaan. Onze specialisten kunnen het optimale klimaat voor uw product tot op de komma bepalen. Zo wordt – met onze koeltechniek in Dronten – de kwaliteit van uw handelswaar te allen tijde gewaarborgd.

Ook wanneer u uit de buurt van Almere, Lelystad, Zwolle, Emmeloord, Urk en omgeving komt, helpen wij u graag!

Een complete aanpak

Bij Dijksma Koudetechniek bieden wij u graag een zo’n compleet mogelijk pakket aan. Om die reden leveren wij onze koeltechniek in Dronten niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovaties en uitbreidingen. Daarnaast installeren wij een complete koelcel. Dus niet alleen de wanden en deuren, maar ook de elektronische zaken die ermee gemoeid zijn. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat de montage altijd volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd.

De diensten van Dijksma Koudetechniek

In 1978 zag Technisch Bureau Dijksma in Marknesse het levenslicht. Hier groeide het uit tot een volwassen bedrijf, waarna het vijftien jaar later naar Emmeloord verhuisde. Een grote pijler in al die jaren is onze kwaliteit. Dat betekent dat uw koeltechniek in Dronten gegarandeerd aan alle kwaliteitseisen voldoet. Om dat te bewerkstelligen hebben wij – als bedrijf – een flink aantal erkenningen en certificaten behaald. Zoek u naast koeltechniek ook naar airconditioning en elektrotechniek? Dan bent u bij Dijksma Koudetechniek wederom aan het juiste adres.

Kies voor koeltechniek in Dronten!

De opslag van landbouwproducten is vaak een hele uitdaging. Een graadje meer of minder en uw handelswaar kan al onverkoopbaar zijn. Schakel daarom direct de hulp van Dijksma Koudetechniek in! Ook voor service en onderhoud staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0527 502200. Een mail sturen kan natuurlijk ook. Maakt u straks gebruik van onze koeltechniek in Dronten?

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.