Koeltechniek Lelystad

 

Home | Koeltechniek | Koeltechniek Lelystad

Niet alleen Lelystad, maar heel Flevoland staat er vol mee: bedrijven die gebruik maken van een industriële koeltechniek. Niet zo vreemd, want de akkerbouw is voor een groot deel bepalend voor het landschap van de provincie. Om de producten goed te kunnen bewaren, wilt u dat uw bedrijf in Lelystad met de juiste koeltechniek is voorzien. Dijksma Koudetechniek helpt u graag. Wij hebben specialistische kennis over uw sector in huis.

Hoge kwaliteitseisen

Het inpassen van een industriële koeltechniek binnen uw bedrijf in Lelystad, vraagt om een investering. Als ondernemer wilt u dan ook dat dit goed gebeurt. Bij Dijksma Koudetechniek geniet u van de beste kwaliteit. Wij zijn namelijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). Om hier lid van te kunnen worden, moet onze koeltechniek in Lelystad – en daarbuiten – aan de hoogste eisen voldoen. Zo zijn wij in het bezit van verschillende erkenningen en certificaten.

Koeltechniek voor ieder bedrijf

Bij Dijksma Koudetechniek voorzien wij graag zoveel mogelijk bedrijven van een industriële koeltechniek – zowel in Lelystad als daarbuiten. Wij richten ons daarom niet alleen op de nieuwbouw, maar ook op renovaties en uitbreidingen. Ook beperken wij ons niet tot een bepaalde sector. Hoewel wij veel kennis hebben van akkerbouw en aanverwante gebieden, passen wij onze koeltechniek ook graag in de andere sectoren van Lelystad toe.

De service van Dijksma Koudetechniek

Dijksma Koudetechniek heeft door de jaren zijn strepen wel verdiend. Het bedrijf werd in 1978 opgericht en verhuisde vijftien jaar later naar Emmeloord. Vanuit deze stad installeren onze monteurs met enige regelmaat industriële koeltechnieken in Lelystad. Daarnaast leveren wij ook graag bijpassende service en onderhoud. Zo bent u direct van alle gemakken voorzien. Wel zo prettig.

In Lelystad koeltechniek laten plaatsen?

Als leverancier in verse producten, hecht u veel waarde aan de koeltechniek die u in Lelystad wilt laten plaatsen. Professionals, die kennis hebben van uw sector, genieten daarom altijd de voorkeur. Dijksma Koudetechniek is er zo een. U vindt ons bedrijf aan de Dukaat 7 in Emmeloord. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0527 502200 of door het contactformulier in te vullen. Geniet u straks van uw eigen industriële koeltechniek in Lelystad?

Ook wanneer u uit de buurt van Almere, Zwolle, Emmeloord, UrkDronten en omgeving komt, helpen wij u graag!

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.