Koeltechniek Emmeloord

 

Home | Koeltechniek | Koeltechniek Emmeloord

Dijksma Koudetechniek: dé specialist in koeltechniek in Emmeloord. Wij dragen land- en tuinbouwproducten een bijzonder warm hart toe. Daarom zorgen wij ervoor dat ze op exact de juiste temperatuur blijven. Onze vakmensen stellen de koelsystemen precies af op de te koelen producten. Daarbij nemen wij het totale plaatje voor onze rekening: van het bouwen van de wanden tot aan de elektronische installatie.

Koeltechniek Emmeloord: van nieuwbouw tot renovatie

Dijksma bouwt voor u complete koelcellen in Emmeloord, vanaf de eerste wand tot aan de technische inrichting. Maar ook wanneer uw bedrijf reeds over een koeling beschikt kan Dijksma u van dienst zijn. Het kan namelijk zo zijn dat de koeltechniek nabij Emmeloord waarover uw cel beschikt verouderd is. Of dat uw bedrijf uit zijn jasje is gegroeid en wel een grotere koelruimte kan gebruiken. In deze gevallen helpt Dijksma u bij het renoveren en/of uitbreiden van uw bestaande koeling. Hierbij vanzelfsprekend gebruikmakend van de allernieuwste technieken, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Nieuwbouw van top tot teen

Wilt u een nieuwe koeling voorzien van de meest recente koeltechniek in Emmeloord? Dan bent u als gezegd bij Dijksma aan het juiste adres. Onze specialisten bouwen uw koelinstallatie van begin tot eind. Dit houdt in dat we voor de wanden en deuren plaatsen, maar ook het installatieproces voor onze rekening nemen. Doordat wij onze systemen tot in de puntjes kennen, kunt u ervan uitgaan dat de elektronica perfect is afgesteld. Bovendien is het voor u voordeliger om met één partij samen te werken gedurende het gehele proces. Zo houden we de lijntjes kort.

Optimaal bewaarklimaat door koeltechniek

Dijksma Koudetechniek zorgt voor optimaal bewaarklimaat voor u producten. Door het toepassen van de juiste koeltechniek voor uw producten in Emmeloord zorgt u ervoor dat de kwaliteit wordt behouden. Om ervoor te zorgen dat uw koelcellen minder kans hebben op storingen bieden wij preventief onderhoud aan en staan we klaar met het beste advies voor de koeltechniek in Emmeloord!

Overige diensten

Naast complete koelinstallaties zit u bij ons ook goed voor andere koeltechnieken zoals airco’s en diverse koudetechnieken in Emmeloord. Daarnaast doen wij op het gebied van koelen ook de bijbehorende elektrotechniek. Bovendien wordt al onze software in eigen huis ontwikkeld!

Ook wanneer u uit de buurt van Almere, Lelystad, Zwolle, UrkDronten, Nagele, Rutten en omgeving komt, helpen wij u graag met koeltechniek!

Veilige en energiebesparende koeltechniek in Emmeloord

Bij Dijksma Koudetechniek gaan we niet over één nacht ijs bij het plaatsen van onze koeltechniek in Emmeloord. We onderscheiden ons door ons nauwgezet bezig te houden met het voldoen aan eisen omtrent milieu, veiligheid en energieverbruik. Daarnaast verliezen wij u als gebruiker natuurlijk niet uit het oog. We streven ernaar de bediening van de door ons geleverde koeltechniek in Emmeloord zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

Dijksma Koudetechniek levert niet alleen koeltechniek aan bedrijven in Emmeloord, maar voorziet de gehele regio van de beste koelsystemen. Dus ook als u in de buurt van Zwolle, Drachten, Almere, Lelystad, Biddinghuizen, Marknesse of elders in de Noordoostpolder gevestigd bent, kunt u terecht bij Dijksma.

Vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 0527 502200. Dijksma Koudetechniek: voor al uw oplossingen op het gebied van koeltechniek in Emmeloord en omstreken.

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.