Aardappelbewaring

 

Home | Aardappelbewaring

Aardappelbewaring is een specialisme wat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Dijksma Koudetechniek kan u helpen bij aardappel koeling. Wij zijn specialist op het gebied van aardappelbewaring. Om aardappels zo goed mogelijk te bewaren is een heel specifiek bewaar klimaat nodig. Dijksma Koudetechniek gebruikt hierbij een bepaald soort koeltechniek.

Koeltechniek bij aardappelbewaring

De techniek die wordt gebruikt bij aardappelbewaring is koeltechniek. Dit zorgt ervoor dat agrarische koeling op de juiste manier gebeurt. Wij verzorgen op het gebied van uienbewaring en aardappelbewaring zowel de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van de koeltechniek in uw schuur. Wij bouwen voor u de complete agrarische koeling, dus ook het elektronische gedeelte van deze koelcel. Omdat wij dit in eigen handen te hebben weten we precies hoe het systeem in elkaar zit en wordt dit ook volgens de nieuwste richtlijnen uitgevoerd.

Kwaliteit bij aardappelbewaring is belangrijk

Wij bij Dijksma Koudetechniek hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Doordat wij alles zelf in eigen hand houden, weten we precies welke machines op welke temperatuur afgesteld moeten worden. Aardappelen of pootaardappelen bewaren komt op onze manier van koeling het beste tot zijn recht. Voor meer informatie kunt u mailen met info@dijksma.nl.

Groente bewaren in de akkerbouw

In de akkerbouw is het belangrijk om de groentes koel te bewaren. Naast aardappelen bewaren, kunnen onze landbouw koelingen onder andere ook wortel, witlof en uien koelen. Voor meer informatie hierover, bekijk onze pagina over akkerbouw of bekijk de pagina Kistenbewaring.

Aardappelbewaring in Flevoland, Overijssel en Friesland

Aardappelen bewaren in uw eigen regio door middel van koeltechniek? Dat kan bij Dijksma Koudetechniek. U wilt graag aardappelbewaring bij u thuis en u woont in Flevoland, Overijssel of Friesland? Dan willen wij graag een keer kennis met u maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.