ULO-bewaring

 

Home | ULO-bewaring

ULO-bewaring is een bewaarmethode waarbij er een zeer laag zuurstofgehalte gehandhaafd wordt, in combinatie met een verhoogd CO2-gehalte. De letters ULO uit ULO-bewaring staan voor Ultra Low Oxygen. Deze bewaarmethode passen we vaak toe bij de bewaring van fruit, zoals peren, appels, kiwi’s en blauwe bessen. Zo is de ideale zuurstofwaarde voor bewaring van peren bijvoorbeeld 1% tot 3%. Door gebruik te maken van ULO-bewaring, blijft de kwaliteit van uw product gewaarborgd.

ULO-bewaring volgens de laatste standaard

Om uw producten zo te bewaren, dat de kwaliteit gewaarborgd blijft maken we gebruik van de laatste technieken bij ULO-bewaring. Kwaliteit en nauwkeurigheid staat hoog in het vaandel bij Dijksma. Onze koel- en vriesinstallaties voldoen daarom aan hoge eisen. Hierbij houden wij rekening met het milieu (energieverbruik), de veiligheid en natuurlijk ook het bedieningsgemak.

Wij zijn specialist in ULO-bewaring. Dankzij onze ervaring kunnen we u exact vertellen bij welk klimaat de kwaliteit van uw fruit gewaarborgd blijft.

Koelcel voor ULO-bewaring

U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van een koelcel. Tijdens het bouwen en plaatsen van de koelcel (inclusief deuren en wanden) dragen wij ook zorg voor de installatie van het elektronische gedeelte. Bij de koeltechniek is een ULO-bewaring in de koelcel vanzelfsprekend.

Service en onderhoud van uw ULO-bewaarinstallatie

Behalve de plaatsing en installatie van uw koelcel, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de service en het onderhoud. Wij maken gebruik van onderhoudscontracten en zijn 24 uur per dag inzetbaar in het geval van een storing. Wij beschikken over compleet ingerichte servicebussen, waardoor de storing vaak direct verholpen kan worden. U hoeft dus geen zorgen te maken over de ULO-bewaring installatie.

Op het gebied van onderhoud, zijn er meerdere mogelijkheden. Hiervoor maken wij gebruik van onderhoudscontracten. Hierbij kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om periodiek onderhoud door ons uit te laten voeren.

Contact met Dijksma

Heeft u een vraag over ULO-bewaring? Bijvoorbeeld bij welk klimaat de kwaliteit van uw fruit het best gewaarborgd blijft? Of wilt u meer weten over de installatie van ULO-bewaring in een koelcel of over het onderhoud hiervan? Neem contact met ons op. U bereikt ons eenvoudig per telefoon. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@dijksma.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.