Uienbewaring

 

Home | Uienbewaring

Uienbewaring in de akkerbouw is met de juiste koeling erg voordelig. Dijksma Koudetechniek heeft veel expertise en veel ervaring op het gebied van koudetechniek, koeltechniek en elektrotechniek. Doordat wij alle systemen zelf ontwikkelen weten wij precies hoe wij de juiste koeling ontwikkelen voor het bewaren van uien.

Complete aanpak voor uienbewaring

Dijksma Koudetechniek verzorgt graag de complete aanpak als het gaat om een nieuwe koeling. Naast een complete nieuwbouw, verzorgen wij ook renovatie en uitbreiding van uw huidige koeling. De complete koelcel inclusief wanden, deuren en installatie nemen wij voor onze rekening. Dit is zowel voor ons als voor u handig, omdat wij ook het elektronische gedeelte zelf bouwen. Op deze manier weten wij precies wat er speelt bij iedere koeling.

Uien bewaren in de landbouw koeling

De landbouw koeling op een akkerbouw bedrijf is noodzakelijk als het gaat om uienbewaring. Uien moeten na het rooien goed drogen. Om de uien na het drogen goed te bewaren moeten ze in de koeling bewaard worden. Dijksma Koudetechniek levert de koeling voor uw bedrijf. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies wat voor koeling er bij uw schuur moet worden geplaatst. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Uienbewaring in uw eigen regio

Uienbewaring of aardappelen bewaren met de juiste koeling bij uw akkerbouw bedrijf is goed mogelijk. Dijksma Koudetechniek is werkzaam door heel Nederland. Voornamelijk zijn wij werkzaam met uienbewaring in de provincies: Flevoland, Overijssel en Friesland. Wilt u graag weten of wij een koeling bij u kunnen plaatsen voor uienbewaring, bijvoorbeeld kistenbewaring? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie kunt u mailen met info@dijksma.nl.

Energiezuinig uien bewaren

Doordat wij zelf onze installaties bouwen en monteren, kunnen wij voor de optimale afgeregelde systemen zorgen. Deze systemen om uien te koelen zijn energiezuinig. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar uiteraard ook goed voor uw bedrijfsrendement. Bij ons, staat uw wens centraal! Wilt u graag meer weten over een energiezuinige koeling voor de bewaring van uw uien? Dan bent u bij Dijksma Techniek aan het juiste adres. U kunt ons eenvoudig bereiken per mail of telefoon.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.