Kistenbewaring

 

Home | Kistenbewaring

Kistenbewaring kan op verschillende manieren worden toegepast. Door de verschillende soorten ventilatiemogelijkheden kunnen uw producten goed worden bewaard en gedroogd in de schuur. Kistenbewaring is logistiek gezien een mooie en vooral soepele bewaarmethode. Tegenwoordig zien we steeds meer vormen van kistenbewaring. Het wordt steeds makkelijker en beter voor het product omdat het steeds beter controleerbaar is. Door de duurzame machines die wij leveren kunnen wij heel nauwkeurig de temperatuur meten. Op deze manier zijn de producten heel goed meetbaar. Voor kistenbewaring moet u Dijksma Koudetechniek zijn!

Verschillende producten voor kistenbewaring

Er zijn heel veel verschillende soorten groenten die kunnen worden bewaard in kisten. Het meest voorkomende product wat bewaard wordt is natuurlijk aardappelen. Daarbij zien we ook veel wortel bewaring in kisten en daarnaast ook uienbewaring in kisten. Voor het bewaren van alle aardappelen en groenten kunt u gebruiken maken van de installatietechniek voor van Dijksma Koudetechniek. Wij leveren voor u graag het totaalpakket op het gebied van koel- en vriestechniek, airconditioning en elektrotechniek.

Methoden van kistenbewaring

De afgelopen jaren zijn er verschillende manieren van kistenbewaring gebruikt. Voornamelijk gebeurt het ventileren bij kistenbewaring tussen de kisten of door de pallet opening. Er kan dan worden gekozen voor blaasventilatie of zuigventilatie. De meest voorkomende methode is de blaas ventilatie omdat dit kortweg het minste vermogen kost. Zuigventilatie heeft een veel hoger vermogen nodig om de aardappelbewaring goed te reguleren.

Dijksma kistenbewaring staat voor kwaliteit

Door onze verschillende certificaten tonen wij aan we verstand van zaken hebben. Wij leveren kwaliteit, zijn verantwoordelijk en zijn te vertrouwen. Door onze nieuwe ISO en VCA certificaten kunnen wij ook voor u aan het werk om een complete bewaring te bouwen.

Kistenbewaring bouwen

Dijksma Koudetechniek heeft veel ervaring in het bouwen van een kistenbewaring installatie. Laat daarom uw kistenbewaring bouwen door Dijksma. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij kunnen u ook helpen met advies of realisatie van een airconditioning, hulp bij elektrotechniek of algemene vragen over koel- en vriestechniek. Twijfel niet om vrijblijvend telefonisch contact op te nemen met:  0527 502200. U kunt ook een mail sturen naar: info@dijksma.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.