Airconditioning

Vanaf € 1925,- excl. BTW

Home | Airconditioning

Comfortabel klimaat

Een andere vorm van koudetechniek is airconditioning en dat heeft alles te maken met de behandeling van lucht. Of dat nu in een bedrijfsgebouw, restaurant, magazijn, praktijkruimte, kantoor of hotel is. Het gaat erom dat u het klimaat kunt realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Dijksma Koudetechniek helpt u als B2B partner daar graag bij met een zeer deskundige blik. Wij leveren geen oplossingen voor particulieren!

Airconditioning-thuis

Advies, uitvoering en service

Een prettig klimaat in een werk- en leefruimte ontstaat pas als de temperatuur en luchtvochtigheid goed op elkaar zijn afgestemd. Bij airco draait het niet alleen om koelen en vriezen, maar ook om verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen. De begeleiding, assemblage, montage en service is bij Dijksma Koudetechniek in professionele handen. Voor advies komen we graag bij u langs in Marknesse, Emmeloord, Nagele of omgeving.

Duurzaam

Net als onze andere installaties zijn ook onze aircosystemen gebouwd volgens de laatste technieken en verbruiken ze weinig energie. Ze stoten daardoor ook minder CO2 uit. Dijksma Koudetechniek kijkt bewust verder.

Airconditioning-duurzaam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.