Airconditioning Emmeloord

Vanaf € 1825,- excl. BTW

Home | Airconditioning | Airconditioning Emmeloord

Of het nu op kantoor is, in een restaurant of een magazijn: in de zomer is een goede airconditioning in Emmeloord onmisbaar. Al helemaal nu het steeds eerder en steeds vaker erg warm wordt in Nederland. Creëer voor je collega’s, gasten of klanten een aangenaam werk- en leefklimaat, verhoog de productiviteit en kom probleemloos op frisse wijze de zomer door. Dijksma Koudetechniek ontwikkelt voor u een airco in Emmeloord volledig op maat, zorgen voor de installatie en het onderhoud. Neem dus gauw contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Airconditioning Emmeloord

Airconditioning voor bedrijven in Emmeloord

Voor bedrijven betaalt de investering in een goede airconditioning van Dijksma Koudetechniek in Emmeloord zich al gauw weer terug. Uit vele onderzoeken – en we zien het natuurlijk ook allemaal gewoon in de praktijk – blijkt dat een te warme werkomgeving sterk van negatieve invloed is op de arbeidsproductiviteit. Werknemers worden immers sneller loom en moe. Bovendien filteren specifieke aircosystemen ook pollen, stofdeeltjes en vervelende geurtjes. Daarmee is airconditioning voor uw bedrijf in Emmeloord ook een uitkomst voor uw collega’s die ‘s zomers regelmatig last hebben van bijvoorbeeld hooikoorts!

Van ontwerp tot onderhoud

Besluit u bij ons in Emmeloord een airconditioning aan te schaffen, dan regelen we dit van A tot Z. Dat betekent dat we op basis van uw wensen het systeem realiseren dat volledig op uw behoeften is afgestemd. We komen het vervolgens voor u installeren en verzorgen het benodigde onderhoud. Bij een storing of ander probleem kunt u ons bovendien altijd bellen en zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk een monteur ter plaatse zal zijn.

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden!

Is een airconditioning in Emmeloord ook waar u naar op zoek bent? Bel dan gauw naar 0527 502200 of stuur een e-mail naar info@dijksma.nl. Onze specialisten staan voor u klaar om uw specifieke wensen te bespreken en denken graag met u mee. Dijksma Koudetechniek is dé specialist in koeltechniek en airconditioning in Emmeloord en omstreken!

Zie ook: Koeltechniek Zwolle, Almere, Lelystad, Emmeloord, Urk, en Dronten.

Airconditioning-duurzaam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.