Koeltechniek Almere

 

Home | Koeltechniek | Koeltechniek Almere

Bent u op zoek naar de enige echte specialist in koeltechniek van Almere en omstreken? Dan kunt u uw zoektocht staken, nu u op de site van Dijksma Koudetechniek bent beland. Sinds jaar en dag helpen wij bedrijven met innovatieve oplossingen voor het koelen van hun goederen. We richten ons specifiek op systemen die een zo optimaal mogelijk bewaarklimaat creëren voor specifieke land- en tuinbouwproducten. Daarnaast zijn we ook op het gebied van airconditioningsystemen een voorloper in Nederland. Heeft u interesse in onze oplossingen op het vlak van koeltechniek voor uw bedrijf in Almere? Belt u dan vrijblijvend voor informatie naar 0527 502200 of stuur een e-mail naar info@dijksma.nl.

Koeltechniek in Almere op maat

Of u nu groothandel, fruitteler of landbouwer bent: we hoeven u niet uit te leggen dat ieder soort gewas een specifieke manier van koeling behoeft. U wilt dat uw producten in optimale conditie bij de klant arriveert. De groothandelaren, supermarkten, groentespeciaalzaken én de eindgebruiker zal deze kwaliteit herkennen. En tevreden klanten komen in de toekomst weer terug. Vandaar dat wij geen kant-en-klare koelsystemen leveren, maar met u in gesprek gaan en koeltechniek voor u in Almere ontwikkelen die volledig is afgestemd op uw behoefte.

Daarbij kijken we niet alleen naar het ideale klimaat voor uw gewassen, maar ook naar de directe voordelen voor u. Zo ontwikkelen wij koeltechniek nabij Almere die garant staat voor een maximale veiligheid, duurzaam en milieuvriendelijk is en het energiegebruik (en daarmee uw kosten) zoveel mogelijk beperkt. Bovendien streven wij ernaar koelsystemen te ontwikkelen die voor u als gebruiker eenvoudig te bedienen zijn.

Van nieuwbouw tot renovatie

Wanneer uw huidige koelsysteem niet goed meer werkt of naar uw zin bijvoorbeeld teveel energie verbruikt, wil dit niet per definitie zeggen dat u er afscheid van moet nemen en een nieuw koelsysteem moet laten inbouwen. Zoals gezegd streven wij naar duurzaamheid en zodoende kijken we ook graag naar mogelijkheden om uw huidige koelsysteem te renoveren. Dat is in veel gevallen beter voor het milieu en bovendien scheelt het u natuurlijk in de portemonnee. Kortom: bij Dijksma kunt u terecht voor zowel compleet nieuwe koeltechniek in Almere als renovatie en uitbreiding van uw huidige koelinstallatie.

Ook wanneer u uit de buurt van Lelystad, Zwolle, Emmeloord, UrkDronten en omgeving komt, helpen wij u graag!

Koeltechniek in Almere? Neem contact op met Dijksma

Wij van Dijksma zijn de specialist in koeltechniek in de regio. We werken onder meer in Almere, maar zijn zelf gevestigd in Emmeloord. Zodoende strekt ons werkgebied zich uit over de gehele Flevo- en Noordoostpolder en werken we bovendien regelmatig in of rondom Zwolle en in Friesland. Mocht u interesse hebben in onze oplossingen op het vlak van koudetechniek, dan kunt u ons geheel vrijblijvend contacteren. Bel naar 0527 502200, mail ons via info@dijksma.nl of gebruik het contactformulier hieronder. Dijksma gaat graag samen met u op zoek naar de beste oplossing op het vlak van koeltechniek voor u in Almere!

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.