Koeltechniek Urk

 

Home | Koeltechniek | Koeltechniek Urk

Veel bedrijven in Urk maken dagelijks gebruik van koeltechniek. De landbouw. De fruitteelt. De visserij. Alles om voedingsmiddelen zo lang mogelijk goed te houden. Ook in warmere tijden. Bent u in Urk op zoek naar een bedrijf die u van nieuwe koeltechniek kan voorzien? Schakel dan het specialisme van Dijksma Koudetechniek in. Wij bieden u namelijk graag het totaalplaatje. Zo blijven uw producten altijd heerlijk vers.

Het beste klimaat voor uw product

Geen enkel product is hetzelfde. Hoe u iets het best kunt bewaren, is dan ook per artikel verschillend. Appel. Haring. Witlof. Elk van hen vraagt om andere omstandigheden. Gelukkig kunnen wij – met onze koeltechniek – het optimale klimaat voor uw producten in Urk bepalen en creëren. Fijn, want zo kunt u de kwaliteit van uw handelswaar altijd blijven waarborgen. Ook gaan er minder artikelen vroegtijdig verloren. Wel zo efficiënt.

Het totale plaatje

Veel bedrijven die in Urk koeltechniek aanbieden, houden zich bezig met het plaatsen van wanden en deuren. Dijksma Koudetechniek niet. Wij richten ons namelijk liever op het totaalplaatje. Dit houdt in dat wij altijd een complete koelcel installeren. Dus ook alle elektronische zaken die daarbij horen. Laat u in Urk koeltechniek plaatsen? Dan werken wij bij het monteren altijd volgens de geldende richtlijnen. Zo weet u zeker dat u altijd van de hoogste kwaliteit geniet.

Ook wanneer u uit de buurt van Almere, Lelystad, Zwolle, Emmeloord, Dronten en omgeving komt, helpen wij u graag!

De kwaliteit van Dijksma Koudetechniek

Het bedrijf achter Dijksma Koudetechniek is al enkele decennia actief. In 1978 zag het bedrijf namelijk – onder de naam Technisch Bureau Dijksma – het levenslicht. Het groeide snel en verhuisde 15 jaar later van Marknesse naar Emmeloord. Bij de dienstverlening richten ons wij op kwaliteit. Op uw koeltechniek in Urk mag niets aan te merken zijn. Daarom blijven wij altijd op de hoogte van de laatste inzichten. Onze bedrijf – en ook onze monteurs – hebben belangrijke certificaten en erkenningen verdiend. Alles voor een topproduct!

Naast koeltechniek bieden wij uw bedrijf in Urk ook:

In Urk koeltechniek laten installeren?

Vers handelswaar: binnen uw branche is dat ontzettend belangrijk. Daarom bent u op zoek naar een partij die dat voor u kan regelen. Of het nu gaat om nieuwbouw, een renovatie of een uitbreiding: de monteurs van Dijksma Koudetechniek staan altijd voor u klaar. Ook als het om service en onderhoud gaat. Heeft u een vraag? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door ons formulier in te vullen of door te bellen naar 0527 502200. Wanneer mogen wij koeltechniek in Urk komen monteren?

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.