Koeltechniek Zwolle

 

Home | Koeltechniek | Koeltechniek Zwolle

Koeltechniek in Zwolle gezocht? Dijksma Koudetechniek is dé specialist op het gebied van het bewaren van land- en tuinbouwproducten. Door onze expertise en ervaring hebben wij een complete aanpak kunnen ontwikkelen. Of het nou gaat om witlofpennen, peren of winterpenen. Bent u op zoek naar een systeem in koeltechniek in Zwolle? Wij adviseren u graag over het kwalitatief hoog houden van uw producten. Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op via: 0527 502200.

Kwaliteitseisen bij koeltechniek

Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn erg belangrijk in de koeltechniek nabij Zwolle. Het bewaren van producten in een kwalitatief hoogwaardige omgeving vergt een goede koel- of vriesinstallatie. Denk hierbij aan kwaliteit op het gebied van veiligheid, milieu en energiegebruik. Het bedieningsgemak is daarnaast ook erg belangrijk. Bent u op zoek naar meer informatie? Die kan u aanvragen via de website. Wij adviseren u graag op het gebied van het koelen van fruitteelt en akkerbouw. Maar er is meer.

Diverse diensten bij Dijksma Koudetechniek

Wij kunnen u op verschillende manieren helpen met uw koeltechniek in Zwolle. Grofweg zijn deze diensten op de delen in de volgende categorieën:

  • Koel- en vriestechniek
  • Airconditioning
  • Elektrotechniek

Naast de koeltechniek voor producten kunnen wij u ook helpen met de airconditioning in een bedrijfsgebouw, restaurant, kantoor of magazijn. Wij adviseren u met een zeer deskundige blik op weg naar een fijn werkklimaat. Zowel het advies, uitvoering als de service nadien zijn mogelijk. Al onze systemen werken duurzaam, hierdoor verbruikt u zo weinig mogelijk energie. Op het gebied van elektrotechniek kunnen wij u ook verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan licht- en krachtinstallaties. De software voor deze besturing ontwikkelen we in eigen huis.

Ook wanneer u uit de buurt van Almere, Lelystad, Emmeloord, UrkDronten en omgeving komt, helpen wij u graag!

Koeltechniek in Zwolle? Kies voor Dijksma Koudetechniek!

Voor Koeltechniek in Zwolle bent u aan het juiste adres bij Dijksma Koudetechniek. Wij zijn gevestigd in Emmeloord, op kleine afstand rijden van Zwolle. U kunt gebruik maken van een servicecontract bij u producten, dan komen wij eventuele storingen oplossen. U kunt bij ons zelfs kiezen voor 24-uurs service. Zo kunt u direct weer aan de slag! Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op via: 0527 502200. U kunt ook een mail sturen naar info@dijksma.nl. Wij helpen u graag verder met uw koeltechniek in Zwolle!

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.