Over Dijksma

 

Home | Over Dijksma

Totaalpakket

Bedrijfspand Dijksma Koudetechniek EmmeloordVan de bouw en plaatsing van bewaarcellen en installaties tot de service en het onderhoud; Dijksma Koudetechniek levert een totaalpakket voor een optimaal bewaarklimaat voor uw producten. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het traject één aanspreekpunt heeft. Dat werkt wel zo snel en efficiënt. Van het advies tot de uitvoering; alles wordt geregeld. Maar ook daarna kunt u op ons rekenen; wij hechten namelijk veel waarde aan onze kernwaarden.

Meedenken

Overweegt u verbouw of nieuwbouw? Wij denken graag in een vroeg stadium met u mee. Dijksma Koudetechniek houdt altijd rekening met de bouwkundige situatie en uw financiële mogelijkheden om uw investering zo laag mogelijk te houden. Uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

Frisse kijk

Al sinds de oprichting in 1978 richten wij ons op het ontwikkelen van het meest ideale bewaarklimaat voor diverse producten. Dijksma Koudetechniek kent de markt goed, kijkt altijd vooruit en speelt in op de nieuwste duurzame technologieën. Wij hebben een frisse kijk op koudetechniek en creëren het beste en meest energiezuinige bewaarklimaat voor uw producten.

Kernwaarden

Kwaliteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen, dat zijn de kernwaarden van Dijksma Koudetechniek. Onze medewerkers werken met veel vertrouwen, zorg en toewijding en gaan alleen voor het beste. Voor ons is dat een dagelijkse manier van werken.

 

Historie

Henk Dijksma senior richtte in 1978 koeltechnisch installatiebedrijf Technisch Bureau Dijksma in Marknesse (Noordoostpolder) op. Het bedrijf groeide gestaag door en een aantal mijlpalen volgde elkaar op.

1978    Oprichting Technisch Bureau Dijksma
1980    Nieuwbouw Past. Weijsstraat in Marknesse
1992    Henk Dijksma junior in dienst van T.B. DIJKSMA b.v.
1993    Nieuwbouw Dukaat 7 in Emmeloord
1994    Behalen definitieve STEK-erkenning
1999    Uitbreiding bedrijfspand met 900 vierkante meter
2000    Henk Dijksma junior mede eigenaar DIJKSMA b.v.
2002    Behalen ISO9001, WiK en VCA**
2005    Henk Dijksma jr volledig eigenaar DIJKSMA b.v.
2008    Behalen PED H1 certificaat richtlijnen drukapparatuur
2010    F-gassen certificaat (opvolger/vervanger van STEK)
2010    Maximale score bij 
behalen NVKL erkend installateur
2014    Beste leerbedrijf ROC Friese Poort Emmeloord
2018    F-Gassen voor ondernemingen BRL100

Kwaliteitszorg

Wij zijn erkend lid van de Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). De producten die door Dijksma Koudetechniek worden geleverd, voldoen dan ook aan hoge kwaliteitseisen.  Ze worden uitgevoerd met inachtneming van Europese richtlijnen zoals CE-certificering volgens PED-richtlijn, F-gassen verordening, VCA * en ISO9001.

Duurzaamheid

Werken volgens traditionele werkprocessen en tegelijkertijd inspelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dankzij deze manier van werken bouwt Dijksma Koudetechniek al vele jaren de meest energiezuinige en duurzame installaties.

Duurzaam, omdat we milieuschadelijke koudemiddelen waar mogelijk vervangen door een natuurlijke variant en tevens oplossingen met warmtepompen aanbieden. Uiteindelijk is dat niet alleen goed voor het milieu, het levert u als eindgebruiker ook een verhoogd rendement op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.