Koelcel installatie

 

Home | Koelcel installatie

Dijksma Koudetechniek is de specialist in koelcel installatie! Wij zorgen ervoor dat uw land- en tuinbouwproducten op de juiste manier bewaard worden. Dit doen wij door het aanbieden van hoge kwaliteit koelcellen waarbij wij ook de installatie van A tot Z verzorgen. Door onze jarenlange ervaring en kennis die wij hiermee hebben opgebouwd weten wij precies het juiste bewaar klimaat voor uw producten. Meer weten over de installatie van uw koelcel?

Installatie volgens hoge eisen

Bij de plaatsing en installatie van uw koelcel is het vanzelfsprekend dat dit moet voldoen aan hoge eisen. Denk hierbij aan eisen omtrent het milieu, veiligheid en energieverbruik. Bij ons staan deze eisen en de hoge kwaliteit hiervan hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat de installatie van uw koelcel aan de hoogste eisen voldoet. Daarbij zorgen wij er ook voor dat de koelcel eenvoudig te bedienen is, hierdoor is het gebruikersgemak ook optimaal.

Plaatsing van de koelcel

Heeft u de juiste koelcel voor uw producten? Dan zorgen onze monteurs voor de plaatsing van uw koelcel. Dit kan zowel nieuwbouw, renovatie als uitbreiding zijn van uw koelcellen. Bij de plaatsing van uw koelcel worden de wanden, deuren en installatie verzorgd. Ook de elektrotechniek van de koelcel wordt hierbij aangesloten en geïnstalleerd. Hierbij letten we erop dat het energiezuinig is, niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw kosten!

Onderhoud van uw koelcel

Na de installatie van uw koelcel adviseren wij om regelmatig onderhoud te verrichten. Hierdoor voorkomt u storingen, waardoor uw bedrijf draaiende blijft. Wij weten als geen ander wat voor onderhoud er moet gebeuren en helpen u dan ook graag een handje om uw koelcellen in topconditie te houden. Kom in contact voor de diverse onderhoudscontracten van Dijksma Koudetechniek!

Vakkundige koelcel installatie door Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een specialist nodig voor de plaatsing van uw koelcel? Bij Dijksma Koudetechniek kunt u vakkundige installatie verwachten van uw koelcel. Door onze expertise en ervaring kunnen wij dit volledig uit handen nemen. Meer weten? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 0527 502200. Onze monteurs verzorgen de complete installatie van uw koelcel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.