Akkerbouw

 

Home | Koeltechniek | Akkerbouw

Winterpeen

We willen allemaal graag het hele jaar door seizoensgebonden groenten eten, dus ook wortels. Door de juiste koeling is dit mogelijk. Alles draait om de verlenging van de houdbaarheid van het product. Een specialistische klus, die de nodige kennis en ervaring vereist.

Bij het bewaren van winterpeen op de lange termijn is het belangrijk dat er een zo laag mogelijke vochtonttrekking plaatsvindt, om uitdrogen te voorkomen. Daarnaast staat de afvoer van schadelijke stoffen en het voorkomen van schimmels centraal. Kistenbewaring is een goede methode hier voor.

Witlof

We willen allemaal graag het hele jaar door seizoensgebonden groenten eten, dus ook witlof. Door de juiste koeling is dit mogelijk. Alles draait om de verlenging van de houdbaarheid van het product. Een specialistische klus, die de nodige kennis en ervaring vereist.

Bij het bewaren van witlofpennen op de lange termijn is het belangrijk dat er een goede luchtverversing plaatsvindt en er door bevochtiging een ijslaagje op de witlofpen wordt gecreëerd. Dit dient als goede basis voor het traject in de trekcel en het voedingsbad waarin het product wordt wakker geschud en uitgroeit tot kroppen witlof van perfecte kwaliteit.

Dijksma Koudetechniek heeft door de jarenlange ervaring in de akkerbouw veel specifieke kennis opgebouwd met betrekking tot het creëren van het optimale bewaarklimaat van witlofpennen. Wij adviseren u graag in een duurzame koelinstallatie die wij volledig op maat kunnen aanbieden. U heeft één contactpersoon voor het gehele traject. Vanaf het ontwerp en de bouw tot de service en het onderhoud staan wij voor u klaar. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Aardappelen

Dijksma Koudetechniek heeft veel ervaring opgedaan in de koeltechniek van aardappelbewaring. Wij kunnen u adviseren over welke koeltechniek noodzakelijk is bij aardappelen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uien

Naast de aardappelen hebben wij ook veel kennis over het bewaren van uien op de juiste temperatuur. Uienbewaring moet specialistisch gebeuren. Voor meer informatie over uien bewaren, neem graag contact met ons op.

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.