Aardappelen bewaren

 

Home | Aardappelen bewaren

Aardappelen bewaren is een specialisme dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Er is namelijk een heel specifiek klimaat nodig om aardappelen op de juiste manier te bewaren. Dit klimaat kan worden gerealiseerd door middel van een bepaalde soort techniek waarmee de aardappelen naar behoren kunnen worden gekoeld. Deze koeltechniek is ontwikkeld door Dijksma Koudetechniek. Bent u op zoek naar agrarische koeling zodat u uw aardappelen op de juiste manier kunt bewaren? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechnie

De kwaliteit van de aardappelen behouden

Voor telers van aardappelen is het belangrijk dat de kwaliteit van de aardappelen wordt behouden tijdens het bewaren ervan. Hoe langer de aardappelen bewaard kunnen worden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat, hoe meer ruimte er is om de aardappelen te verhandelen. U kunt aardappelen bewaren op verschillende manieren, maar lang niet alle manieren zijn geschikt voor het behoud van de kwaliteit van de aardappelen. Door middel van koeltechniek kunt u aardappelen bewaren met de langste houdbaarheid en het minste gewichtsverlies, dus wilt u uw aardappelen bewaren op de juiste manier? Zorg er dan voor dat de complete agrarische koeling wordt geregeld door Dijksma Koudetechniek.

Aardappelen bewaren met koeltechniek

Door middel van agrarische koeling kunt u aardappelen bewaren op de juiste manier. Deze koeltechniek wordt verzorgd door Dijksma Koudetechniek. Wanneer u uw aardappelen bewaren wilt door middel van koeltechniek, dan kan Dijksma Koudetechniek de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van de koeltechniek voor u realiseren. Dit wil zeggen dat de complete agrarische koeling geregeld wordt, dus ook het elektronische gedeelte van de koelcel. De uitvoering hiervan gebeurt precies volgens alle richtlijnen.

Andere groenten bewaren met koeltechniek

Naast aardappelen bewaren, kunnen ook andere groenten worden bewaard met de koelingen van Dijksma Koudetechniek. Hierbij kunt u denken aan groenten zoals wortel, witlof en uien. Het bewaren van deze groenten, maar ook de aardappelen, gebeurt door middel van kistenbewaring. Hierover kunt u meer lezen op onze website.

Wilt u aardappelen bewaren op de juiste manier?

Wilt u in uw eigen regio aardappelen bewaren door middel van koeltechniek? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek. Wij kunnen dan kennismaken en u adviseren op het gebied van aardappelen bewaren en akkerbouw. Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0527 502200.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.