Bloembollen

 

Home | Koeltechniek | Bloembollen

We willen allemaal graag het hele jaar door mooie bloemen hebben staan. Dit is mogelijk door regulering van het bewaarklimaat van bloembollen. Alles draait om het uitstellen van de ontwikkeling van het product. Een specialistische klus, die de nodige kennis en ervaring vereist.

Met de juiste temperatuurregeling tijdens de bewaarfase, kan de ontwikkeling van de bollen worden beïnvloed en daardoor de bloei worden vervroegd of verlaat. Het draait niet alleen om koelen en verwarmen, maar ook de luchtverversing is van groot belang. Door met droge lucht te ontvochtigen, drogen de bollen snel en wordt aantasting van het product voorkomen.

Koeltechniek? Dijksma!

Dijksma Koudetechniek heeft door de jarenlange ervaring in de bollenteelt veel specifieke kennis opgebouwd met betrekking tot het creëren van het optimale bewaarklimaat van bollen. Wij leveren ondermeer de mechanische koeling, ventilatoren, luikenbesturing, drukwanden en verzorgen de automatisering. Het bedieningsgemak is hoog: u heeft één systeem waarmee alles is geregeld!

Wij adviseren u graag in een duurzame koelinstallatie die wij volledig op maat kunnen aanbieden. U heeft één contactpersoon voor het gehele traject. Vanaf het ontwerp en de bouw tot de service en het onderhoud staan wij voor u klaar. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Bekijk daarnaast ook onze koeltechniek.

Airconditioning in Nagele nodig? Ga naar Dijksma Koudetechniek!

Heeft u een airconditioning voor uw bedrijfspand, restaurant of andere binnenruimte in Nagele nodig? Neem dan contact op met Dijksma Koudetechniek door te bellen 0527 502 200.