Fruitbewaring

 

Home | Fruitbewaring

Wij zijn gespecialiseerd in fruitbewaring. Bij het bewaren van fruit is het belangrijk dat er voldoende koelcapaciteit is en dat de koelinstallatie goed aansluit op de eisen die het product stelt. Wanneer dit het geval is, is het mogelijk om in alle seizoenen van het jaar fruit te eten. Bij fruitbewaring draait het immers allemaal om de verlenging van de houdbaarheid van het product. Dit is een specialistische koeltechniek klus. Elke fruitsoort vraagt weer om een andere manier van bewaring.

Kies voor jaren ervaring!

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in de fruitteelt en de bewaring van fruit. Hierdoor kunnen we u bijvoorbeeld helpen met het realiseren van het optimale bewaarklimaat voor appels en peren. Hierbij werken we nauw samen met u.

Koelinstallatie op maat gemaakt

Voor het optimaal bewaren van fruit adviseren we u graag een koelinstallatie. Wij kunnen deze koelinstallatie volledig op maat aanbieden. Hierdoor bent u er zeker van dat de koelinstallatie geschikt is voor de bewaring van fruit. Wanneer u advies wilt over fruitbewaring krijgt u altijd één vaste contactpersoon toegewezen. Dit zorgt voor korte lijnen. Wel zo duidelijk! 

 

Behalve een koelinstallatie op maat, kunt u ons ook inschakelen voor de uitbreiding van uw bestaande installatie. Ook voeren wij renovaties uit.

Over ons bedrijf

Bij Dijksma Koudetechniek bent u aan het juiste adres voor een optimaal bewaarklimaat voor uw producten. Sinds de oprichting in 1978 zijn wij actief in deze branche. Dit zorgt voor specialistische kennis.

Vragen over fruitbewaring? Neem contact op!

Heeft u vragen over fruitbewaring? Bijvoorbeeld over het optimale bewaarklimaat van een bepaald soort fruit? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vult u dan het offerteformulier in,
dan nemen wij spoedig contact met u op.